Лятна занималня в София

Промоционална месечна такса при записване до 31.07.2020 г.

Лятна занималня 2020

Целодневна лятна занималня за летни приключения, които всяко дете заслужава!

Лятото за всички деца и ученици е време за забавление и много свободно време, но означава ли това, че с края на учебната година децата трябва да спрат да учат през лятната ваканция? Детските педагози са категорични, че ученето трябва да продължи и през летните месеци.

Ето защо екипът на Учебен център Нео създаде балансирана Лятна занималня за деца от 6 до 12 години. Ние вярваме в това, че децата по-бързо усвояват нови знания с по-неформални, по-ангажиращи формати, които са свързани с интересите на детето. 

Лятото е времето, в което да дадем на децата си изживяване, което ги забавлява и мотивира да бъдат любопитни за света около тях и да гледат на ученето като на едно цветно пътешествие. 

Предимствата на Лятната занималня са, че родителите могат да бъдат сигурни, че дават на деца си пълноценни летни дни през целия период на ваканцията – от 1ви юни до 14 септември.Разбираме нуждите на родителите, ето защо работим с тяхното работно време. Учебния център е отворена всеки делничен ден от 08:00 до 18:00 ч.

Какво да очаквате?

Лятната занималня ще даде на децата възможност да се отдадат на страстта си към науката, природата или спорта. Нашата програма предлага на децата възможността да бъдат откриватели и да намерят онези сфери на живота, които ги правят истински щастливи и удовлетворени. Ще ги стимулираме да експериментират, да развиват различни умения, и да виждат как знанията от училище намират приложение в живота.

Децата Ви ще получат

 • Упражнения по БЕЛ и МАТ и преговор на материала, изучаван дистанционно;
 • За най- малките предлагаме специализирана програма, която ще ги подготви за първи клас. 
 • Отдели ли сме време и за четене на задължителната литература и обсъждане на произведенията, за да затвърдим знанията и да помогнем на децата да разбират по-добре произведенията;               
 • Образователни занятия под ръководството на педагози, съобразени с възрастта и учебната програма.

Целите на Лятната занималня на Учебен център Нео е да предложим на децата пълноценна ваканция, да ги ангажираме в свободното им време по приятен, полезен и надграждащ начин. Ученето през лятото дава възможност на децата да затвърдят и развият знанията си от учебната година. Вярваме, че лятото освен, че е време за заслужена почивка, е много подходящ момент да помогнем на децата да погледнат с други очи на  „трудните“ предмети. Нашият екип от педагози ще направи уроците по математика, физика или история много по-забавно, приложимо, интересно в очите на децата.Лятната занималня ще им помогне да се върната по-лесно към училищният режим през есента, което от своя страна ще намали и стреса свързан с този период на годината

И още...

Лятната занималня ще даде възможност за създаване на нови приятелства. За децата е изключително ценно преживяване да развиват социалните си умения и да създават приятелства с деца от различни квартали и социално-икономическа среда. Това им помага да бъдат много по-адаптивни, много по-уверени в комуникацията си в различни социални ситуации. Това се случва най-комфортно за тях, когато са в неформална група, споделяйки общи интереси и цели. 

Погрижили сме се в ежедневието на децата да има и:

 • Разнообразие от спортни активности, интерактивни игри и свободни занимания, организирани в чисто новата зала на Учебен център Нео с размери от 70 кв.м. Не сме забравили и игрите на открито в парка;
 • Тематични седмици, които ще разнообразяват знанията им и ще обогатят общата им култура. Подготвили сме и занимания, които провокират креативността като музикалните и арт часове;
 • Предвидили сме и специални Кулинарни часове и беседи на тема „Здравословно хранене“. 

Децата ще бъдат разпределени в групи в зависимост от възрастта и интересите си. Пространството, с което разполагаме, е със специален дизайн, проектиран специално за учене. Разнообразили сме традиционните методи на обучение с интерактивни подходи, които ще ангажират вниманието на децата и ще им помогнат да усвоят преговаряният учебен материал по-лесно и интересно за тях. 

Да не забравяме и за...

Правим усвояването на нови знания през ваканцията забавно, защото всички знаем, че скуката е най-големият враг на ученика. Затова и ученето през лятото не е просто ходене на училище, но и преживяване, съпроводено с много приятни занимания, игри и екскурзии. Всяко дете заслужава да има незабравимо и пълноценно лято. Подготвили сме:

 • Културни мероприятия и градски екскурзии, за да опознаем историята на града и неговата красота.
 • Посещение на музеи, чрез които децата ще научат и затвърдят знанията си по история, природа и наука, Ботаническа градина, Зоопарк и изложби;
 • Еднодневни извънградски екскурзии с лицензиран транспорт

Лятната занималня предлага на децата ви пълноценна и балансирана програма между учене, игри и забавления. Организира ли сме програмата, така че всеки един ден да е разнообразен, вълнуващ и максимално полезен 

Промоционална месечна такса

Съобразили сме цената на Лятната занимания с различните възможности на всеки родител, защото всяко дете заслужава да има незабравимо и вълнуващо лято. Знаем, че всеки родител иска детето му да има пълноценно и модерно обучение.

Предоставяме различни пакети според възможностите и заетостта на родителите. Може да запишете децата си за различен период от време:

 • Месечна такса 280 лв. 
 • Седмична такса 80 лв.
 •  Цена на ден 22 лв.

Промо: До 31 юли може да се възползвате от специалната ни промоционална месечна такса от 275 лева.